Squash

Squash Veszprém, Fallabda

Miért pont a fallabda (squash)?

Az adrenalin szétárad a testedben, a győzni akarás arra sarkall, hogy ne legyen elveszett labda, tempósan mozogva próbálod elfoglalni a legjobb pozíciót a fallabda pályán, indítasz és védekezel, az idő múlását pedig csak onnan veszed észre, hogy az izmaidban jótékony fáradság kezd megjelenni.

A fenti leírás is egy lehetséges lefolyása egy squash mérkőzésnek, de játszhatod kényelmesen, lazán, viccesen akár baráttal, akár üzleti partnerrel.

A squash mindenképpen nagy élményt jelent, akár kezdő, akár haladó, vagy profin szinten játssza az ember.

Sokan egy kicsit misztifikálják ezt a sportot – ami talán hamarosan olimpiai sportág lesz – pedig nincs benne semmi bonyolult és pár perc alatt élményt jelentő szinten elsajátíthatóak az alapok és az egyik leghatásosabb aerob és zsírégető edzésforma.

Az alapokat ide kattintva videón is megismerheti.

A Fenyves Sport Clubban 3 db szabványos, minőségi fallabda pályán folyhat egyszerre a játék, mehet a vidám vagy éppen kiélezett küzdelem. A helyszín kiválóan alkalmas csapatépítésre, versenyekre, baráti társaságok, cégek, intézmények sportos, vagy éppen wellness programjaira.

A Club szolgáltatásai közé tartozik még szauna részleg ( finn, gőz, infra), fitnesz terem és a sportolás közben veszített folyadék, energia pótlását kiszolgáló büfé részleg is.